Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Το Samaritan απέκτησε συντονιστές κασκαντέρ


Σύμφωνα με πληροφορίες του HN Entertainment οι J.J. Perry (John Wick: Chapter 2, The Fate of The Furious, Skyscraper) και Justin Yu (Gemini Man, Miss Bala, Alita: Battle Angel, Baby Driver) θα είναι οι συντονιστές κασκαντέρ στο Samaritan.

Η υπόθεση διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά από την επική μάχη που άφησε τον υπερκακοποιό της πόλης νεκρό και τον υπερήρωα να αγνοείται. Στην άγρια πλευρά της πόλης ένα νεαρό αγόρι θα γίνει φίλος με τον ηλικιωμένο άνδρα από τον απέναντι δρόμο και όσο η σχέση τους εξελίσσεται, το αγόρι αρχίζει να πιστεύει ότι ο άνδρας είναι ο ήρωας που κρύβεται. Η αλήθεια, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι πιο συγκλονιστική από ότι το αγόρι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Julius Avery σκηνοθετεί από σενάριο του Bragi F. Schut, με τους Mark L. Smith, Zak Penn και Chuck MacLean να έχουν κάνει διορθώσεις. Το καστ αποτελούν οι Sylvester Stallone, Javon Walton, Martin Starr, Pilou Asbaek, Dascha Polanco και Moises Arias. Η United Artists Releasing θα κάνει την διανομή στην Αμερική και η Universal Pictures διεθνώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου