Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η Marvel Entertainment θα ετοιμάσει το The Marvels


Η Marvel Entertainment ανακοίνωσε μια νέα σειρά κόμικ για τη καλοκαιρινή της γραμμή, το The Marvels, το οποίο όμως δεν θα είναι η συνηθισμένη υπερηρωική ιστορία για ομάδες.

Η νέα σειρά από τον Kurt Busiek αναμένεται να είναι από τις πιο πλούσιες σε ιστορίες που θα έρθει ποτέ στο Marvel Universe και σίγουρα θα επηρεάσει πολλές ιστορίες. Το κόμικ δεν είναι απλά ομάδα, θα έχει μια εξιστόρηση που θα ακολουθεί τους πάντες. Κακούς, καλούς και παράξενους, γνωστοί και ξεχασμένοι, που θα δέσουν τις ιστορίες με εξαιρετικό τρόπο.

Όπως δείχνει ο τίτλος, η ιστορία είναι spinoff της μίνι σειράς του 1994 Marvels, η οποία ασχολήθηκε με γεγονότα από το ξεκίνημα της Marvel από την οπτική ματιά διάφορων δημοσιογράφων. Τα προηγούμενα δύο χρόνια το Marvels κυκλοφόρησε ως Marvels Annotated, έγινε podcast αλλά και έμπνευση για αρκετά spinoff όπως τα Marvel, Marvels X και Marvels Snapshot. Ο Yildiray Cinar έχει αναλάβει το σχέδιο και ο Alex Ross θα σχεδιάσει εξώφυλλο. Το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει το Μάη του 2020.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου