Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Νέος τίτλος για το Birds of Prey


Με το Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) να μην έχει το επιθυμητό άνοιγμα στο box office, η Warner Bros. αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο της ταινίας σε Harley Quinn: Birds of Prey με στόχο να προσελκύσει κοινό, με την αλλαγή να αφορά μόνο τα σάιτ των μεγάλων κινηματογράφων της Αμερικής. 

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η έξαλλη ζωή της Χάρλεϊ Κουίν (Μάργκο Ρόμπι) εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ. Για πρώτη φορά, είναι απροστάτευτη, με τον κάθε αλήτη της Γκόθαμ να την καταδιώκει. Εντωμεταξύ, ο αρχιμαφιόζος Ρόμαν Σαϊόνις (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βρει τη νεαρή πορτοφολού Κας (Έλα Τζέι Μπάσκο), που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Το μονοπάτι της Χάρλεϊ διασταυρώνεται με την Κυνηγό (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), την Μπλακ Κανάρι (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ) και τη Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ) και το αλλόκοτο επιτελείο δεν έχει επιλογή από το να συνεργαστεί για να εξολοθρεύσει τον Ρόμαν μέσα σε μία θεότρελη, φονική μέρα.
Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Η Cathy Yan σκηνοθετεί από σενάριο της Christina Hodson. Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini, Michael Masini και Charlene Amoia.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου