Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Destiny trailer για το Stargirl


Κυκλοφόρησε από το CW το καινούργιο προωθητικό τρέιλερ το οποίο έχει τον τίτλο "Destiny" για την επερχόμενη σειρά του DC Universe, Stargirl που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Stargirl ακολουθεί την δευτεροετή μαθήτρια στο Λύκειο Courtney Whitmore, η οποία εμπνέει μια ανόμοια ομάδα νεαρών ηρώων για να σταματήσει κακοποιούς από το παρελθόν. Η σειρά επαλανσάρει την Stargirl και την πρώτη υπερηρωική ομάδα, την Justice Society of America, σε μια διασκεδαστική, συναρπαστική και απρόβλεπτη σειρά.
Ο Geoff Johns είναι ο δημιουργός και ο showrunner του Stargirl και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter. Το καστ αποτελούν οι Brec Bassinger, Anjelika Washington, Yvette Monreal, Christopher James Baker, Joel McHale, Lou Ferrigno Jr., Brian Stapf, Henry Thomas, Joy Osmanski, Neil Hopkins, Nelson Lee, Luke Wilson, Meg DeLacy, Jake Austin Walker, Cameron Gellman Amy Smart, Neil Jackson, Hunter Sansone, Trae Romano και Hina Khan.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου