Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Αυτό είναι το cast της σειράς Lord of the Rings


Το Amazon στο πάνελ του στην Ένωση Κριτικών Τηλεόρασης ανακοίνωσε ότι οι Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman θα αποτελούν το καστ του Lord of the Rings.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα και η πρεμιέρα θα γίνει στο Amazon Prime Video μέσα στο 2021. Οι JD Payne και Patrick McKay είναι οι δημιουργοί του σόου και στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Amazon Studios, Tolkien Estate and Trust, HarperCollins και New Line Cinema. Ο Juan Antonio Bayona θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια.

Χρέη ειδικού παραγωγού θα έχουν οι Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado. Η Helen Shang (Hannibal) θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός. Οι Bryan Cogman (Game of Thrones) και Stephany Folsom (Toy Story 4) θα έχουν ρόλο συμβουλευτικού παραγωγού. Glenise Mullins θα έχει την επίβλεψη των σεναρίων. Καθήκοντα παραγωγού θα έχει ο  Ron Ames (The Aviator).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου