Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πάνω από 1 δις οι εισπράξεις του Star Wars: The Rise of Skywalker


Το φράγμα του ενός δις δολαρίων στο παγκόσμιο box office έσπασε το Star Wars: The Rise of Skywalker. Η ταινία στο Αμερικάνικο box office έχει μαζέψει 481.3 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές box office έχει συγκεντρώσει 519.7 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η Lucasfilm και ο σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν τους θεατές σε ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία που βρίσκεται πολύ μακριά με το Star Wars: Skywalker Η Άνοδος, το καθηλωτικό συμπέρασμα του πρωτοποριακού έπους Skywalker, όπου θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και η τελική μάχη για την ελευθερία ακόμα δεν έχει αρχίσει.
Το Star Wars: The Rise of Skywalker έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου του 2019 από την Feelgood Entertainment. Ο J.J. Abrams σκηνοθετεί από δικό του σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Chris Terrio. Το καστ αποτελούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Carrie Fisher, Dominic Monaghan και Greg Grunberg.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου