Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Τον επόμενο Μάρτιο θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Y: The Last Man


Η παραγωγή της πρώτης σεζόν του Y: The Last Man, η οποία θα λάβει χώρα στο Τορόντο, αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου του 2020 και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου του 2020.

Η Eliza Clark Clark είναι η showrunner και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nina Jacobson, Brad Simpson και Melina Matsoukas. Το καστ αποτελούν οι Diane Lane, Barry Keoghan, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland, Amber Tamblyn και Timothy Hutton. Ο Michael Green έγραψε το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και η Melina Matsoukas (Insecure) έχει κάνει την σκηνοθεσία. Στην παραγωγή βρίσκεται η FX Productions.

Η υπόθεση του κόμικ είναι η εξής:
Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο χωρίς άντρες... Το καλοκαίρι του 2002, μια επιδημία με άγνωστη προέλευση αφάνισε κάθε σπέρμα, έμβρυο και πλήρως ανεπτυγμένο θηλαστικό που έφερε το χρωμόσωμα Υ - με μοναδική εξαίρεση έναν νεαρό άντρα και το αρσενικό κατοικίδιό του. Η "φυλοκτονία" εξολόθρευσε ακαριαία το 48% του παγκόσμιου πληθυσμού ή περίπου 2,9 δισεκατομμύρια άντρες. Mε τη βοήθεια της μυστηριώδους Πράκτορος 355, ο Γιόρικ Μπράουν, ο τελευταίος άντρας, πρέπει να αντιμετωπίσει επικίνδυνες εξτρεμίστριες, να τα ξαναβρεί με την κοπέλα του στην άλλη άκρη του κόσμου και να αναζητήσει την απάντηση στο ερώτημα: για ποιο λόγο είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του φύλου του που επιβίωσε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου