Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Θα δούμε τους Super Sons στο Superman and Lois;


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Geeks WorldWide οι Jon Kent (Superboy) και Damian Wayne (πέμπτος Robin) θα συμμετέχουν στο πιθανό spinoff του Supergirl, Superman and Lois, που ετοιμάζει το CW.

Οι Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch θα επαναλάβουν τους ρόλους των Superman και Lois Lane αντίστοιχα. Η υπόθεση θα ακολουθεί τον πιο διάσημο ήρωα και την πιο γνωστή δημοσιογράφο των κόμικς καθώς αντιμετωπίζουν όλο το άγχος, τις πιέσεις και την πολυπλοκότητα που έρχονται με το να είσαι εργαζόμενος γονιός στη σημερινή κοινωνία. Ο showrunner του The Flash, Todd Helbing θα γράψει το σενάριο του πρότζεκτ και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και Geoff Johns. Οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Δημιουργός του Jon Kent είναι ο Dan Jurgens και έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Ιούλιο του 2015 στο δεύτερο τεύχος του Convergence: Superman. Οι Grant Morrison και Andy Kubert είναι οι δημιουργοί του Damian Wayne και πραγματοποίησε το ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2006 στο 655ο τεύχος του Batman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου