Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Αποκαλύφθηκε το ποσό που έδωσε η Paramount για το redesign του Sonic the Hedgehog


Σύμφωνα με πληροφορίες του IndieWire το νέο σχέδιο του Sonic για το Sonic the Hedgehog κόστισε περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια και όχι 35 που αναφέρει ένα tweet, το οποίο υποστηρίζει πως ο προϋπολογισμός της ταινίας αυξήθηκε από τα 90 εκατομμύρια δολάρια στα 125, καθώς δεν είχαν ολοκληρωθεί τα οπτικά εφέ.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.
Το Sonic The Hedgehog θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Ο Jeff Fowler σκηνοθετεί από σενάριο των Patrick Casey, Josh Miller και Oren Uziel. Οι James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Adam Pally, Neal McDonough και Lee Majdoub αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου