Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Character posters για το Jumanji: The Next Level


Η Sony Pictures πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο επτά character αφίσες για το Jumanji: The Next Level με τους παλιούς και νέους χαρακτήρες που πρόκειται να έχει το παιχνίδι στην ταινία.

Η σύνοψη του φιλμ είναι ως εξής:
Στο Jumanji: Το Παιχνίδι Παίζεται Αλλιώς, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.
Το Jumanji: The Next Level θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 2 Ιανουαρίου του 2020 από την Feelgood Entertainment. Ο Jake Kasdan σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Το καστ αποτελούν οι Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Danny Glover και Danny DeVito.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου