10/10/19

Έγινε γνωστή η διάρκεια του Terminator: Dark Fate


Σύμφωνα με το British Board of Film Classification η επερχόμενη ταινία του franchise του Terminator, Terminator: Dark Fate, πρόκειται να έχει διάρκεια δυο ώρες, οκτώ λεπτά και τρία δευτερόλεπτα.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Έχουν περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες από τότε που η Σάρα Κόνορ εμπόδισε την Ημέρα της Κρίσης, άλλαξε το μέλλον και ξαναέγραψε τη μοίρα της ανθρωπότητας. Η Ντάνι Ράμος (Ναταλία Ρέγιες) ζει μια απλή ζωή στην Πόλη του Μεξικού με τον αδερφό της (Ντιέγκο Μπονέτα) και τον πατέρα της όταν ένας υψηλά προηγμένος και θανάσιμος Εξολοθρευτής – ο Rev-9 (Γκάμπριελ Λούνα) – ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Η επιβίωση της Ντάνι εξαρτάται από τη συνεργασία της με δύο πολεμιστές: τη Γκρέις (Μακένζι Ντέιβις), μια παντοδύναμη πολεμίστρια από το μέλλον, και μια σκληραγωγημένη Σάρα Κόνορ (Λίντα Χάμιλτον). Καθώς ο Rev-9 καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του χωρίς οίκτο κυνηγώντας τη Ντάνι, οι τρεις τους στρέφονται σε ένα T-800 (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) από τον καιρό της Σάρα που μπορεί να είναι η τελευταία τους ελπίδα.
Το Terminator: Dark Fate θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Οκτωβρίου από την Odeon. Ο Tim Miller σκηνοθετεί από σενάριο των David S. Goyer, Billy Ray και Justin Rhodes. Στο καστ βρίσκονται οι Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Diego Boneta, Gabriel Luna, Natalia Reyes και Eddie Furlong.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου