Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο Maxim Baldry θα έχει ρόλο στο Lord of the Rings


Ο ανερχόμενος Άγγλος ηθοποιός, Maxim Baldry πήρε σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη σειρά του Amazon "Lord of the Rings", όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Collider. Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Baldry.

Οι Markella Kavenagh και Will Poulter μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ του πρότζεκτ. Οι JD Payne και Patrick McKay είναι οι δημιουργοί του σόου και στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Amazon Studios, Tolkien Estate and Trust, HarperCollins και New Line Cinema. Ο Juan Antonio Bayona θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια. Χρέη ειδικού παραγωγού θα έχουν οι Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado. Η Helen Shang (Hannibal) θα είναι σεναριογράφος και παραγωγός. Οι Bryan Cogman (Game of Thrones) και Stephany Folsom (Toy Story 4) θα έχουν ρόλο συμβουλευτικού παραγωγού. Glenise Mullins θα έχει την επίβλεψη των σεναρίων. Καθήκοντα παραγωγού θα έχει ο  Ron Ames (The Aviator).

Ο Maxim Baldry για την φετινή χρονιά έχε την πρώτη σεζόν της σειράς του HBO "Years and Years" και την ταινία μικρού μήκους Melodie Saviour. Για το 2020 έχει την όγδοη και τελευταία σεζόν του Strike Back.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου