Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Marvel και Lenovo θα συνεργαστούν για το Marvel: Dimension of Heroes


Η Marvel, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να μπει στο χώρο της εικονικής πραγματικότητες με projects όπως το Powers United και το Iron Man VR, έχει πλάνα και για την επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality), και βρήκε το επόμενο της project.

Συγκεκριμένα  θα συνεργαστεί με την Lenovo για το AR παιχνίδι, Marvel: Dimension of Heroes, το οποίο θα γίνει πραγματικότητα μέσω του Mirage AR headset της Lenovo, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Disney και για το Star Wars: Jedi Challenges, το οποίο επέτρεπε στους χειριστές να ελέγχουν lightsaber. Στο Dimension of Heroes, οι χρήστες θα χρησιμοποιούν μοχλούς για να χειρίζονται τις δυνάμεις των ηρώων της Marvel, όπως τους Captain America, Doctor Strange και Captain Marvel, και να αντιμετωπίζουν γνωστούς ανταγωνιστές όπως τους Winter Soldier, Ultron και Dormammu μεταξύ άλλων.

Το Dimension of Heroes θα έχει σενάριο που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μονομαχίες ένας με ένας ενώ θα έχει και παιχνίδι επιβίωσης όπου θα πρέπει να παλεύει με περισσότερους από έναν εχθρούς ενώ υπάρχει πλάνο και multiplay. Το παιχνίδι μπορεί να το πάρει κάποιος δωρεάν στο κινητό του όταν έρθει η κυκλοφορία του αλλά θα πρέπει να αγοράσει το έξτρα χειριστήριο αφού αυτό του Star Wars: Jedi Challenges δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αντιθέτως το καινούριο θα δουλεύει και για τα δύο παιχνίδια. Το Mirage AR θα στοιχίζει 249.99 δολάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου