Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Το Runaways θα έχει crossover με το Cloak & Dagger


Η Marvel Television και το Hulu ανακοίνωσαν πως το Runaways θα έχει crossover επεισόδιο με το Cloak & Dagger στην τρίτη σεζόν του Marvel's Runaways όπου θα εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές της δεύτερης σειράς, Aubrey Joseph και Olivia Holt. Ο νέος κύκλος θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Κάθε έφηβος νομίζει πως οι γονείς του είναι κακοί. Τι γίνεται στην πραγματικότητα αν ανακαλύψεις ότι ήταν; Το Marve'ls Runaways ακολουθεί έξι διαφορετικούς εφήβους, οι οποίοι μετά βίας ανέχονται ο ένας τον άλλον, αλλά θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε ένα κοινό εχθρό, τους γονείς τους.
Οι Josh Schwartz και Stephanie Savage είναι δημιουργοί και showurnners του Runaways και έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Lis Rowinsk. Στο καστ βρίσκονται οι Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Kip Pardue, Ryan Sands, Angel Parker, Brittany Ishibashi, James Yaegashi, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, Annie Wersching, James Marsters, Ever Carradine και Julian McMahon.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου