Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Έξι νέες προσθήκες στο The Nevers


Οι Kiran Sonia Sawar, Elizabeth Berrington, Ella Smith, Viola Prettejohn  και Anna Devlin έκλεισαν για βασικούς ρόλους και ο Martyn Ford (The Intergalactic Adventures of Max Cloud, The Marine: Close Quarters) για επαναλαμβανόμενο στο The Nevers, τη νέα σειρά του HBO, που πήρε απευθείας παραγγελία με τον Joss Whedon ως δημιουργό.

Ο Whedon γράφει το σενάριο με δύο γνωστούς συνεργάτες του, τους Jane Espenson και Doug Petrie, με τον Whedon να σκηνοθετεί, και θα είναι επική δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας για μια συμμορία Βικτωριανών γυναικών, που θα βρεθούν με απίθανες ικανότητες, ασταμάτητους εχθρούς αλλά και μια αποστολή που ίσως αλλάξει για πάντα τον κόσμο.

Οι έξι ηθοποιοί θα βρουν στο καστ και τους Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson και Denis O'Hare και σίγουρα φαίνεται να έχει πολλές προοπτικές.

Η Sawar θα έχει το ρόλο της Harriet Kaur, μιας νεαρής Σκοτσέζας Sikh, που ζει μαζί με τους Orphans, αλλά είναι αποδεκτή από την οικογένεια της και τον άντρα της. Η Berrington είναι η Lucy Best, φτωχή, η οποία μπορεί να αφομοιώνει καταστάσεις και είναι έξυπνη, και θα αποφασίσει να σταματήσει να κλέβει για να ζήσει με τους Orphans. Η Smith θα έχει το ρόλο της Desiree Blodgett, ιερόδουλη, η οποία έχει γίνει πολύ δημοφιλής με την δύναμη του να παίρνει πληροφορίες από τους άντρες, κάτι που ίσως να είναι και η καταστροφή της.

Η Prettejohn θα έχει το ρόλο της Myrtle Haplisch, κορίτσι της μεσαίας εργατικής τάξης, από μια οικογένεια που δεν μπορεί να την καταλάβει στη κυριολεξία, αφού έχασε την ικανότητα του να μιλά αγγλικά. Η Devlin θα έχει το ρόλο της Primrose Chattoway, η οποία θέλει να είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που δεν παίρνει πολύ χώρο, αλλά αυτό είναι δύσκολο αφού είναι σχεδόν 3 μέτρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου