Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ο Michael Rooker πήρε ρόλο στο Fast and Furious 9


Ο Michael Rooker (Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy: Vol. 2) θα έχει ρόλο στο Fast & Furious 9, του οποίου τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη, και θα ερμηνεύσει τον χαρακτήρα με το όνομα Buddy.

Οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ,"Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Charlize Theron, Helen Mirren και Francis Ngannou αποτελούν το καστ. Ο Diesel θα έχει καθήκοντα παραγωγού μέσω της One Race Films μαζί με τον Justin Lin μέσω της Perfect Storm Entertainment. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 22 Μαΐου του 2020. Ο Justin Lin θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Daniel Casey (The Passage, Kin).

Ο Michael Rooker για την φετινή χρονιά έχει δυο επεισόδια του True Detective και τις ταινίες Bolden και Brightburn. Για το 2020 έχει την σειρά The Dark Tower και τα Fantasy Island και Monster Problems. Για το 2021 έχει την σειρά κινουμένων σχεδίων What If...? και για το μέλλον έχει το A Good Man Is Hard to Find.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου