Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ο J. Michael Straczynski ετοιμάζει το The Resistance για την Artists, Writers & Artisans


Η Artists, Writers & Artisans, η νέα εταιρία εκδόσεων κόμικ που δημιούργησαν οι Bill Jemas και Axel Alonso, και οι δύο με εμπειρία από Marvel, είχε ανακοινώσει τη περσινή σεζόν ότι θα έχει ενιαίο υπερηρωικό σύμπαν, και τώρα φαίνεται ότι μπαίνουν τα πρώτα στοιχεία μέσα.

Συγκεκριμένα, μέσα στις αρχές του 2020 θα κυκλοφορήσει το The Resistance, σειρά έξι τευχών από τον δημιουργό των σειρών Babylon 5 και Sense8, J. Michael Straczynski, και τον σχεδιαστή των Original Sin και Savage Avengers, Mike Deodato Jr., οι οποίοι μαζί είχαν συνεργαστεί και στη σειρά κόμικ της Marvel, The Amazing Spider-Man. Η σειρά έχει σκοπό να βάλει τους πυλώνες για το ενιαίο σύμπαν που ανήκει στον 21ο αιώνα και ο Alonso δήλωσε ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα, να κτίζουν ένα κόσμο που δεν είναι κολλημένος στη δεκαετία του ’40, ‘50 και ’60, όπως είναι οι DC και Marvel. Η αναφορά φυσικά είναι στο γεγονός ότι αν κοιτάξει κάποιος τους κλασικούς χαρακτήρες των δύο κολοσσών, λείπει σαφώς η διαφορετικότητα και οι ιστορίες είναι παράγωγα της εποχής.

Η σειρά θα ξεκινά με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια, και θα αφήσει λίγους με υπερδυνάμεις, οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν ποιοι είναι και ποιες είναι οι ευθύνες τους. Επίσης παρά το γεγονός ότι είναι υπερηρωικό σύμπαν, πολλές ιστορίες θα είναι πιο μικρού μεγέθους, πιο ανθρώπινες, και όχι το γνωστό μοτίβο που βλέπαμε μέχρι τώρα. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου