Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Αρνητικό ρεκόρ για το Dark Phoenix στο box office


Το Dark Phoenix ολοκλήρωσε την πορεία του στο παγκόσμιο box office με 252.4 εκατομμύρια δολάρια Και έγινε επίσημα η ταινία με τις λιγότερες εισπράξεις στην ιστορία του franchise των X-Men. Το φιλμ στο Αμερικάνικο box office συγκέντρωσε 65.9 εκατομμύρια δολάρια Και στο διεθνές μάζεψε 186.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του έργου είναι η εξής:
Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.
Το Dark Phoenix έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Ιουνίου από την Odeon. Ο Simon Kinberg σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters και Jessica Chastain.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου