25/7/19

Ξεπέρασαν το ένα δις οι εισπράξεις του Spider-Man: Far From Home


Το Spider-Man: Far From Home έσπασε το φράγμα του ενός δις στο παγκόσμιο box office, με τις εισπράξεις να ανέρχονται στο 1.005.000.000 δολάρια. Η ταινία στο Αμερικάνικο box office έχει μαζέψει 333 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές 672 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπερήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.
Το Spider-Man: Far From Home έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Το καστ αποτελούν οι Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Jacob Batalon, J.B. Smoove, Numan Acar, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και Remy Hii.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου