Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Τα νέα κόμικς της ShortBox


Η διεθνής υπηρεσία για κόμικς, ShortBox, ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το μέλλον, στο τρίτο έτος λειτουργίας της, από όταν ξεκίνησε με τον βρετανό Zainab Akhtar στην επίβλεψη, και η ανακοίνωση περίεχει πέντε νέα κόμικς.


Minotaar της Lissa Treiman




Οι Dena και Mel θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι επικών καταστάσεων όταν θα επισκεφθούν τους βυζαντινούς διαδρόμους του IKOS με σκοπό να πάρουν πίσω το αγαπημένο ράφι της Dena. Αλλά κάτι φαίνεται να μην πάει καλά και θα πρέπει να δούμε κατά πόσο οι Dena και Mel μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Cry Wolf Girl της Ariel Ries




Η υπόθεση του συγκεκριμένου ακολουθεί ένα κορίτσι, την Dawa, που θα χάσει την οικογένεια της από αρρώστια και θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Pass the Baton της Hana Chatani




Η υπόθεση ακολουθεί μια κοπέλα που θα επιστρέψει στο διαμέρισμα της μετά από επίσκεψη σε κατάστημα. Ο Noriko κατασκοπεύει τη πρώτη του ρομαντική απόρριψη. Χρόνια μετά τα μονοπάτια τους θα συναντηθούν ξανά και θα συνδεθούν από κοινά πάθη και ανασφάλειες.

At the Edge of the Stream at Dusk της Jen Lee




Μερικώς road-trip, μερικώς απομνημονεύματα, το At the Edge of the Stream at Dusk χαρτογραφεί το ταξίδι της Jen μετά από το τέλος μιας πολύχρονης σχέσης, καθώς θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά της χώρας.


Cavity της Michelle Theodore




Η Elliot έχει πρόβλημα στα δόντια και ξέρει ΄τι πρέπει να επισκεφθεί οδοντίατρο. Αλλά δεν έχει καμία διάθεση, όπως δεν έχει διάθεση να δει φίλους και συγγενείς, να βάλει πλυντήριο, να μαγειρέψει, να καθαρίσει ή γενικά να κάνει κάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου