Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Έγραψε ιστορία το Marvel's Spider-Man


Ο Mat Piscatella αποκάλυψε στο Twitter πως το Marvel's Spider-Man είναι το κορυφαίο υπερηρωικό ηλεκτρονικό παιχνίδι όσον αφορά τις πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και άφησε στην δεύτερη θέση το Batman: Arkham City.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Παίξε με έναν από τους γνωστότερους υπερήρωες του κόσμου στο Marvel's Spider-Man, μια ολοκαίνουρια περιπέτεια με τον «φιλικό ήρωα της γειτονιάς» να διαθέτει τις ακροβατικές ικανότητες, τον επί τόπου αυτοσχεδιασμό και το ακατάπαυστο web-slinging για τα οποία φημίζεται, ενώ παράλληλα εισάγει στοιχεία που δεν έχουμε δει ποτέ σε ένα παιχνίδι Spider-Man. Από τη διασταύρωση με το parkour και τις μοναδικές περιβαλλοντικές αλληλεπιδράσεις, έως τις μάχες γεμάτες δράση και αγωνία, είναι ένα Spider-Man σε αντίθεση με όσα έχεις παίξει πριν.

Οι Sony, Insomniac Games και Marvel συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια και αυθεντική περιπέτεια Spider-Man. Ένας έμπειρος Peter Parker, ο οποίος είναι πιο αριστοτεχνικός στην καταπολέμηση του μεγάλου εγκλήματος στη Νέα Υόρκη, ταυτόχρονα αγωνίζεται να εξισορροπήσει τη χαοτική προσωπική ζωή και την καριέρα του, ενώ η μοίρα εκατομμυρίων στη Νέα Υόρκη στηρίζεται στους ώμους του. Με κακοποιούς όπως ο Kingpin κι ο Mister Negative να παίρνουν πρώτη θέση, ο Peter θα αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες τόσο όσο και τους αντιπάλους του.
Το Marvel's Spider-Man κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Playstation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 και τις φωνές τους δανείζουν οι Yuri Lowenthal, Tara Platt, Travis Willingham, William Salyers, Darin De Paul, Nancy Linari, Stephen Oyoung, Laura Bailey και Mark Rolston.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου