Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Dwayne Johnson: Ο Black Adam θα αρχίσει ως villain


Ο Dwayne Johnson σε συνέντευξη που έδωσε στο ComicBook στο πλαίσιο της προώθησης του Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, αποκάλυψε πως ο Black Adam θα ξεκινήσει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ως κακός και στην συνέχεια θα γίνει αντι-ήρωας.

Στα κόμικς ο Black Adam είναι ο αρχαίος Αιγύπτιος με το όνομα Teth-Adam, στον οποίο ο μάγος Shazam επέλεξε να του δώσει υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν ο Teth-Adam έλεγε το όνομα του μάγου, μεταμορφωνόταν μέσα σε μια αστραπή στο "Mighty Human" φέροντας τις δυνάμεις έξι Αιγύπτιων θεών: Shu (αντοχή), Heru (ταχύτητα), Amon (σωματική δύναμη), Zehuit (σοφία), Aton (μαγικές δυνάμεις) και Mehen (θάρρος). Δημιουργοί του χαρακτήρα, ο οποίος ξεκινήσει ως villain ενώ στην σημερινή εποχή είναι αντι-ήρωας, είναι οι Otto Binder και C. C. Beck και το ντεμπούτο του το έκανε τον Δεκέμβριο του 1945 στο πρώτο τεύχος του The Marvel Family της Fawcett Comics.

Ο Dwayne Johnson έχει πάρει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο και θα έχει χρέη παραγωγού στην ταινία μαζί με τους Hiram Garcia και Beau Flynn. Ο Jaume Collet-Serra αναμένεται να σκηνοθετήσει από σενάριο του Adam Sztykiel. Στην παραγωγή θα είναι οι New Line Cinema, Seven Bucks Productions και Flynn Picture Company.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου