Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Comic-Con trailer για το His Dark Materials


Το HBO δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες το ολοκαίνουργιο προωθητικό τρέιλερ του His Dark Materials, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά βιβλίων, με αφορμή το πάνελ του σόου στην χθεσινή ημέρα της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.

Η σύνοψη του His Dark Materials είναι η εξής:
Η πρώτη σεζόν ακολουθεί τη Lyra, μια φαινομενικά συνηθισμένη αλλά γενναία νεαρή γυναίκα από έναν άλλο κόσμο. Η έρευνά της για έναν φίλο της που έχει απαχθεί αποκαλύπτει μια απίστευτη συνωμοσία που περιλαμβάνει κλεμμένα παιδιά, και γίνεται μια εξερεύνηση για ένα μυστήριο φαινόμενο που ονομάζεται Σκόνη. Καθώς ταξιδεύει μέσα από τους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, η Lyra συναντά τον Will, ένα αποφασισμένο και θαρραλέο αγόρι. Μαζί, συναντούν απίθανα όντα και επικίνδυνα μυστικά, με τη μοίρα των ζωντανών και των νεκρών να βρίσκεται στα χέρια τους.
Ο Jack Thorne είναι ο δημιουργός του His Dark Materials και οι Carolyn Blackwood, Toby Emmerich, Deborah Forte, Julie Gardner, Chris Irving, Philip Pullman, Jane Tranter και Piers Wenger έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson και Lin-Manuel Miranda.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου