Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Οι Anthony και Joe Russo έχουν στα σκαριά τα Grimjack και Battle of the PlanetsΟι Anthony και Joe Russo κατά την διάρκεια του πάνελ τους στην χθεσινή ημέρα της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσαν πως θα ετοιμάσουν ως παραγωγοί μέσω της AGBO τα Grimjack και Battle of the Planets.

Τα δυο αδέρφια άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβουν την σκηνοθεσία της live-action μεταφορά του Planets. Το Battle of the Planets είναι η αμερικανική εκδοχή του anime "Gatchaman" που προβλήθηκε στην Αμερικής προς το τέλος της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η σειρά κινουμένων σχεδίων ακολουθούσε τις περιπέτειες μιας ομάδας νεαρών που ήταν γνωστοί ως G-Force (Mark, Jason, Princess, Keyop, and Tiny) οι οποίοι πολεμούσαν την οργάνωση Spectra και τον Zoltar.

Το Grimjack είναι ανεξάρτητο κόμικ που έχει κυκλοφορήσει από την First Comics και έχει για δημιουργούς τους John Ostrander και Tim Truman. Η υπόθεση ακολουθεί έναν επαγγελματία ξιφομάχο που δραστηριοποιείται σε μια πόλη όπου συνυπάρχουν η τεχνολογία και η μαγεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου