Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Video για το Marvel's Avengers


Η Marvel Entertainment έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο 47 δευτερολέπτων από το Marvel's Avengers, το οποίο έχει αναπτύξει η Crystal Dynamics σε συνεργασία με τις Eidos-Montreal, Nixxes Software και Crystal Northwest, και παίρνουμε μια γεύση από την Τεχνολογία Pym.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Marvel's Avengers ξεκινάει την A-Day, όπου οι Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow και Thor αποκαλύπτουν το υψηλής τεχνολογίας αρχηγείο των Εκδικητών στο Σαν Φρανσίσκο - συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης του δικού τους ελικοπτέρου που τροφοδοτείται από μια πειραματική πηγή ενέργειας. Η γιορτή γίνεται θανάσιμη όταν ένα καταστροφικό ατύχημα προκαλεί μαζικές καταστροφές. Κατηγορούμενοι για την τραγωδία, οι Εκδικητές διαλύονται. Πέντε χρόνια αργότερα, με όλους τους υπερήρωες εκτός νόμου και τον κόσμο σε κίνδυνο, η μόνη ελπίδα είναι η επανασύνδεση των Ισχυρότερων Ηρώων της Γης.
Το Marvel's Avengers είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου του 2020 και πρόκειται να είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Google Stadia, Xbox One και PC. Η Beta διατίθεται αρχικά για το PS4.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου