Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο Robert Pattinson αναμένεται να είναι ο νέος Batman


Ο γνωστός από την σειρά ταινιών "Twilight", Robert Pattinson είναι σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον νεαρό Bruce Wayne στο The Batman, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμα του το Variety. Ο Pattinson αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον ρόλο και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το Deadline στην λίστα της Warner Bros. είναι και ο Nicholas Hoult (Tolkien, X-Men: First Class). Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 25 Ιουνίου του 2021. Ο Matt Reeves θα σκηνοθετήσει πό δικό του σενάριο. Ο Dylan Clark θα έχει χρέη παραγωγού και οι Geoff Johns και Walter Hamada θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η προ-παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Robert Pattinson για την φετινή χρονιά έχει τις ταινίες The Lighthouse και The King. Για το 2020 έχει το The Devil All the Time και το άτιτλο πρότζεκτ του Christopher Nolan. Για το μέλλον έχει τα Waiting for the Barbarians και The Souvenir: Part II.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου