Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Το Jane Foster: Valkyrie είναι η νέα σειρά κόμικ της Marvel


Αφού φάνηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον χαρακτήρα της Valkyrie μετά το εξαιρετικό Thor: Ragnarok του MCU, η Marvel Entertainment ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει μια νέα σόλο σειρά, η οποία θα την έχει στο επίκεντρο.

Ή τουλάχιστον μια διαφορετική ταυτότητα της Valkyrie αφού πίσω από την μυθολογική ηρωίδα θα δεν θα είναι η Valkyrie της Tessa Thompson αλλά η πρώην αγαπημένη του Thor και πρώην Lady Thor, Jane Foster, η οποία στα κόμικς τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ σημαντικό ρόλο στο σύμπαν της Marvel. Μάλιστα στο Valkyrie No. 1, το πρώτο τεύχος της σειράς, υπάρχει και η πρόταση Thor is a god, Valkyrie is a job, δηλαδή ότι Valkyrie μπορεί να είναι η κάθε μία που αξίζει, και σίγουρα επιφυλάσσει διαφορετικές ικανότητες και υπευθυνότητες.

Η Jane στην ιστορία θα πρέπει να βρει νέες γυναίκες για Valkyries. Ο Al Ewing θα γράψει την σειρά με τον Jason Aaron, και ο Cafu θα αναλάβει το σχέδιο με εξώφυλλα από τους Mahmud Asrar και Matt Wilson. Το Jane Foster: Valkyrie θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2019.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου