Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Η Sony έχει μεγάλα πλάνα για κινηματογράφο και μικρή οθόνη για τον Spiderman


Με την Sony να κερδίζει Oscar από την εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Into the Spider-Verse, και με την εισπρακτική επιτυχία που είχε με το Venom, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να μεγαλώνει όσο μπορεί το franchise του Spider-Man.

Και από ότι φαίνεται η μικρή οθόνη είναι στα πλάνα αφού ο πρόεδρος της Sony Pictures Television, Mike Hopkins, δήλωσε ότι ετοιμάζει αρκετά projects που θα έχουν σχέση με την Marvel και ότι στους επόμενους μήνες λογικά θα έχει κάτι χειροπιαστό να ανακοινώσει. Άλλωστε η Sony, ακόμη και χωρίς τον Spider-Man, έχει πάνω από 900 χαρακτήρες που μπορεί να χρησιμοποιήσει και ήδη το στούντιο έχει υποψήφιους για το ποιοι χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι τα αστέρια μιας δικής τους σειράς.

Ο πρόεδρος της Sony Pictures Entertainment, Tony Vinciquerra, δήλωσε ότι υπάρχει προγραμματισμός για επόμενα επτά με οκτώ χρόνια και θα είναι και για την μικρή και για την μεγάλη οθόνη.

Ονόματα χαρακτήρων δυστυχώς δεν δόθηκαν αλλά ήδη γνωρίζουν ότι υπάρχουν πλάνα για κινηματογραφικές ταινίες των Morbius The Living Vampire, Black Cat, Silver Sable, Venom 2 και Kraven the Hunter μεταξύ άλλων ενώ σε θέμα κινουμένων σχεδίων υπάρχει spinoff για την Spider-Gwen, συνέχεια για το Into the Spider-Verse αλλά και πιθανή σειρά κινουμένων σχεδίων με βάση την ταινία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου