Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Sneak Peek για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Cloak and Dagger


Η Marvel πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα ένα sneak peek από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Cloak and Dagger. Η σειρά πρόκειται να επιστρέψει με δίωρο επεισόδιο στις 4 Απριλίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Cloak & Dagger ακολουθεί το διαφυλετικό ειδύλλιο του διδύμου, δυο έφηβοι από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, οι οποίοι βρίσκουν τους εαυτούς τους να έχουν επιβαρυνθεί και να έχουν ξυπνήσει με νέες υπερδυνάμεις ενώ έχουν ερωτευτεί. Η Tandy εκπέμπει ξίφη φωτός και ο Tyrone έχει την δυνατότητα να ανοίγει μια πύλη στη Διάσταση Darkforce, όπου εκεί μπορεί να τηλεμεταφέρει τους αντιπάλους του καθώς και τον εαυτό του. Θα μάθουν γρήγορα ότι είναι καλύτερα να είναι μαζί παρά χώρια αλλά τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον κάνουν τον περίπλοκο κόσμο ακόμη πιο δύσκολο.
Ο Joe Pokaski είναι δημιουργός και showrunner του Cloak & Dagger και έχει χρεή ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jim Chory και Jeph Loeb. Στο καστ του Cloak and Dagger βρίσκονται οι Olivia Holt, Aubrey Joseph, J.D. Evermore, Carl Lundstedt, Gloria Reuben, Andrea Roth, Miles Mussenden, James Saito, Emma Lahana και Ally Maki.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου