Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η Florence Pugh θα πάρει ρόλο στο Black Widow


Η Florence Pugh σύμφωνα με πηγές του Variety είναι σε συζητήσεις για να πάρει ρόλο στο Black Widow που έχει για πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson. Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα που θα λάβουν χώρα στην Μεγάλη Βρετανία και πρόκειται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.

Η Cate Shortland έχει κλείσει να σκηνοθετήσει την ταινία, με τον Ned Benson να έχει συμφωνήσει να ξαναγράψει το σενάριο ενώ η Jac Schaeffer είχε γράψει το προηγούμενο προσχέδιο σεναρίου. Ο Kevin Feige αναμένεται να έχει καθήκοντα παραγωγού και ο Louis D'Esposito θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Η Maria Djurkovic (Tinker Tailor Soldier Spy και The Intimation Game) έχει αναλάβει την σχεδίαση παραγωγής, ο Rob Hardy θα είναι ο Διευθυντής φωτογραφίας ενώ η Jany Temime θα κάνει την σχεδίαση των κοστουμιών.

Η Florence Pugh για την περσινή χρονιά είχε την μίνι σειρά The Little Drummer Girl και τις ταινίες The Commuter, King Lear, Outlaw King και Malevolent. Για το 2019 έχει τα Fighting with My Family, Midsommar και Little Women.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου