Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτο trailer για το L.A.'s Finest και ημερομηνία κυκλοφορίας


Το Spectrum ανακοίνωσε ότι η πρώτη του επίσημα δραματική σειρά με σενάριο, το L.A.'s Finest, θα κάνει πρεμιέρα στις 13 του Μάη του 2019, με την ελπίδα ότι θα έχουν αρκετή επιτυχία για να ξεκινήσουν να κτίζουν πρόγραμμα με περισσότερες.

Η ανακοίνωση ήρθε από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Gabrielle Union και Jessica Alba, οι οποίες θα έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού ενώ έχουμε και επίσημα και το πρώτο trailer. Οι Brandon Margolis και Brandon Sonnier, η Sony Pictures TV, η Jerry Bruckheimer Television και η 2.0 Entertainment βρίσκονται στην παραγωγή της σειράς και τα πρώτα τρία επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα αποκλειστικά από την υπηρεσία του Spectrum. On Demand.

Ο πιλότος ήταν από τους πιο ακριβούς της σεζόν αφού κόστισε 12 εκατομμύρια  και έχει ως βάση τον χαρακτήρα της Syd Burnett στο Bad Boys II, η οποία στην σειρά θα έρθει στο LA όπου θα βρει για συνεργάτη την Nancy McKenna (Alba), εργαζόμενη μητέρα με περίπλοκο παρελθόν.  Στο καστ έχουν ρόλο και οι Zack Gilford, Duane Martin, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds και Ernie Hudson.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου