Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Το Spider-Man: Into The Spider-Verse κέρδισε Χρυσή Σφαίρα


Πριν από λίγη ώρα στην 76η ετήσια τελετή, η οποία διεξάγεται στο The Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, των Χρυσών Σφαιρών ανακοινώθηκε πως το Spider-Man: Into The Spider-Verse κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Miles Morales ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όταν τον δαγκώνει ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εντωμεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Miles. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό.
Το Spider-Man: Into The Spider-Verse έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 από την Feelgood Entertainment. Οι Bob Persichetti, Peter Ramsey και Rodney Rothman σκηνοθετούν από σενάριο που έγραψε ο τελευταίος μαζί με τον Phil Lord. Τις φωνές τους δανείζουν οι Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez και Lily Tomlin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου