Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ελληνική ημερομηνία εξόδου για το Spider-Man: Far From Home


H Feelgood Entertainment δημοσίευσε το διεθνές teaser trailer του Spider-Man: Far From Home με ελληνικούς υπότιτλους και παράλληλα γνωστοποίησε πως η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπερήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.
Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 5 Ιουλίου. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Το καστ αποτελούν οι Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton, J.B. Smoove, Numan Acar, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και Remy Hii.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου