Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πήρε ρόλο στο sequel του Jumanji: Welcome to the Jungle ο Danny Glover


Ο γνωστός από την σειρά ταινιών "Lethal Weapon", Danny Glover αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο καστ του άτιτλου sequel του Jumanji: Welcome To The Jungle που ετοιμάζει η Sony Pictures.

Οι Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Awkwafina και Danny DeVito θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Jake Kasdan αναμένεται να σκηνοθετήσει από σενάριο των Scott Rosenberg και Jeff Pinkner. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 13 Δεκεμβρίου. Ο Matt Tolmach θα είναι παραγωγός στο πρότζεκτ μαζί με τους Dwayne Johnson, Dany Garcia και Hiram Garcia της Seven Bucks Production.

Ο Danny Glover για την περσινή χρονιά είχε τις ταινίες Proud Mary, Sorry to Bother You, Come Sunday, Ulysses: A Dark Odyssey, The Old Man & the Gun και Killing Winston Jones. Για το 2019 έχει τα Strive, The Last Black Man in San Francisco, The Drummer και The Dead Don't Die. Για το μέλλον έχει τα Long Day Journey, Saint Paul, Dionne, The Ninja He Will Rise, Prairie Bones και The Lighthouse.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου