Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τον Μάιο θα τελειώσει η παραγωγή του Morbius


Στα μέσα Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Morbius, όπως αναφέρουν πληροφορίες του HN Entertainment. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

Στα κόμικς ο Δρ Michael Morbius είναι βραβευμένος βιοχημικός, ο οποίος ανακάλυψε πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του αίματος που διέλυε τα αιματοκύτταρα του. Ο Morbius δοκίμασε μια πειραματική μέθοδο θεραπείας, που συνδύαζε ορούς, τους οποίους κατασκεύασε από σώματα νυχτερίδων βαμπίρ, και ηλεκτροσόκ. Αυτός ο συνδυασμός μεταμόρφωσε τον Morbius, χαρίζοντας του υπεράνθρωπη δύναμη αλλά και ακόρεστη δίψα για αίμα ενός βαμπίρ. Δεν ήταν ένας πραγματικός νεκροζωντανός, καθώς δεν είχε πεθάνει πραγματικά. Απέκτησε γαμψώνυχα και σκότωνε για να ικανοποίηση την δίψα του για αίμα. Όμως, αφού έπινε αίμα του θύματος του, η δίψα έσβηνε και ο ίδιος πλημμύριζε από τύψεις και ενοχές. Βρέθηκε συχνά αντιμέτωπος με τον Spider-Man. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Roy Thomas και Gil Kane και έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 1971 στο 101ο τεύχος του Amazing Spider-Man.

Οι Jared Leto και Adria Arjona έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν στο έργο. Ο Daniel Espinosa θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Burk Sharpless και Matt Sazama. Οι Avi Arad, Matt Tolmach και Lucas Foster θα έχουν χρέη παραγωγού ενώ ο Palak Patel θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Sony Pictures.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου