Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Το Justice League vs. The Fatal Five έχει και επίσημα καστ


Οι μεγαλύτεροι ήρωες της DC ετοιμάζονται για μια από τις πιο δύσκολες τους μάχες στην νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Warner Bros. Animation, Justice League vs. The Fatal Five, η οποία μάζεψε στο καστ παλιά και νέα ονόματα από την οικογένεια της DC.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι η Justice League, η οποία πολεμά τους κακούς από το μέλλον καθώς ψάχνει να βρει που είναι η Green Lantern, Jessica Cruz. Ο Elyes Gabel θα χαρίσει τη φωνή του στον Thomas Kallor/Star Boy, η Diane Guerrero θα είναι η Jessica Cruz/Green Lantern και οι Batman, Superman και Wonder Woman θα έχουν φωνές από τους Kevin Conroy, Susan Eisenberg και George Newbern. Στο ρόλο των The Fatal Five θα είναι οι Peter Jessop ως Thorak, Tom Kenny ως Bloodsport, Matthew Yang King ως The Persuader, Sumalee Montano ως Emerald Empress και Philip Anthony Rodriguez ως Mano.

Επίσης φωνές έχουν χαρίσει και οι Daniela Bobadilla ως Miss Martian, Kevin Michael Richardson ως Mr. Terrific, Noel Fisher ως Brainiac 5 και Tara Strong ως Saturn Girl. Δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς ενώ ο Bruce Timm θα είναι παραγωγός για την ταινία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου