Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Jason Momoa έχει διαλέξει τον Lobo για κύριο ανταγωνιστή στο Aquaman 2


Ο Jason Momoa σε συνέντευξη που έδωσε στο Badtaste ανέφερε πως θα ήθελε ο Lobo να είναι ο βασικός κακοποιός στο Aquaman 2, το οποίο προς το παρόν δεν έχει πάρει πράσινο φως από την Warner Bros. Picures αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες καθώς η ταινία είναι η πιο εμπορική του DCEU.

Ο Lobo στα κόμικς είναι εξωγήινος, ο οποίος εργάζεται ως διαστρικός μισθοφόρος και κυνηγός επικηρυγμένων. O χαρακτήρας έγινε αρκετά δημοφιλής στους φαν της DC στις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν επανασυστήθηκε ως μηχανόβιος αντιήρωας. Δημιουργοί του Lobo είναι οι Roger Slifer και Keith Giffen και το ντεμπούτο του το έκανε στο τρίτο τεύχος του Omega Me τον Ιούνιο του 1983.

Η σύνοψη του Aquaman είναι εξής:
Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!
Tο Aquaman έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 από την Tanweer. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο των Will Beall και David Leslie Johnson-McGoldrick. Στο καστ βρίσκονται οι Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Nicole Kidman και Ludi Lin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου