2/1/19

Τον Απρίλιο θα ολοκληρωθεί η παραγωγή του Birds of Prey


Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) και σύμφωνα με δημοσίευμα του HN Entertainment θα τελειώσουν στις 13 Απριλίου.

Στην ταινία οι Harley Quinn, Huntress και Black Canary συνεργάζονται για να προστατέψουν την Cassandra Cain, η οποία βρίσκει τυχαία ένα διαμάντι που ανήκει στον Black Mask, τον αρχηγό του εγκληματικού υποκόσμου της Gotham City. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου και θα λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες.

Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini και Michael Masini. Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Η Cathy Yan θα σκηνοθετήσει από σενάριο της Christina Hodson. Η Robbie θα έχει χρέη παραγωγού στο έργο μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου