28/12/18

Δυο νέες εικόνες για το Shazam!


Το περιοδικό Empire και το Fandango δημοσίευσαν δυο καινούργιες φωτογραφίες από την επόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC Comics, Shazam!, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι Zachary Levi και Mark Strong.

Η σύνοψη του φιλμ του είναι η εξής:
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! - μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ).
Το Shazam! αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Απριλίου του 2019 από την Tanweer. Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί από σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Στο καστ βρίσκονται οι Zachary Levi, Asher Angel, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Cooper Andrews, Marta Milans, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Mark Strong, Adam Brody, Ross Butler, D.J Cotrona, Meagan Good, Michelle Borth και Djimon Hounsou.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου