Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Καινούργια φωτογραφία για το John Wick: Chapter 3


Το περιοδικό Empire έδωσε στην δημοσιότητα την νέα προωθητική εικόνα του John Wick: Chapter 3, στην οποία δεσπόζουν οι Keanu Reeves και Anjelica Huston ως John Wick και The Director αντίστοιχα.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο John Wick είναι φυγάς για δύο λόγους... είναι επικηρυγμένος σε όλο τον κόσμο με συμβόλαιο 14 εκατομμυρίων δολαρίων και επειδή έσπασε ένα κεντρικό κανόνα: σκότωσε στους χώρους του ξενοδοχείου Continental. Το θύμα ήταν μέλος του High Table, το οποίο διέταξε το συμβόλαιο θανάτου. Ο John θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί, μόνο που ο διευθυντής του Continental, Winston, του έδωσε μία ώρα περίοδο χάριτος προτού ανακληθεί η ιδιότητα του μέλους και απαγορευτεί από όλες τις υπηρεσίες και αποκοπεί από τα άλλα μέλη. Ο John χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της βιομηχανίας για να μείνει ζωντανός καθώς πολεμάει και σκοτώνει για να φύγει από την Νέα Υόρκη.
Το John Wick: Chapter 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Μαΐου του 2019. Ο Chad Stahelski θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Derek Kolstad. Στο καστ προς το παρόν βρίσκονται οι Keanu Reeves, Ian McShane, Ruby Rose, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Halle Berry, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Chen, Boban Marjanovic και Said Taghmaoui.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου