Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Νέα προσθήκη στην ομάδα πίσω από τις κάμερες του Birds of Prey


Σύμφωνα με πληροφορίες του Discussing Film ο Mark Hawker (A Quiet Place, Spider-Man 2) θα είναι ο υπεύθυνος των οπτικών εφέ στο Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Στην ταινία οι Harley Quinn, Huntress και Black Canary συνεργάζονται για να προστατέψουν την Cassandra Cain, η οποία βρίσκει τυχαία ένα διαμάντι που ανήκει στον Black Mask, τον αρχηγό του εγκληματικού υποκόσμου της Gotham City. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου και θα λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες.

Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini και Michael Masini. Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Η Cathy Yan θα σκηνοθετήσει από σενάριο της Christina Hodson. Η Robbie θα έχει χρέη παραγωγού στο έργο μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου