Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Roberto Aguirre-Sacasa μιλάει για τη τρίτη σεζόν του Riverdale


Ο Roberto Aguirre-Sacasa έκανε την εμφάνιση του στο πάνελ του TCA για το Riverdale, και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Σε πρώτο βαθμό δήλωσε ότι το The Chilling Adventures of Sabrina στο Netflix δεν είναι ακριβώς spinoff αφού δεν υπάρχει σκοπός να δούμε crossovers μεταξύ των δύο αφού το πιο σημαντικό είναι να αποδειχθεί ότι οι δύο σειρές έχουν την δική τους ταυτότητα με τους δικούς τους κανόνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα επεκταθεί ο κόσμος του Riverdale. Ο Aguirre-Sacasa δήλωσε ότι υπάρχει ένα ακόμη spinoff, το οποίο ετοιμάζεται από το CW, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από το Riverdale αλλά λογικά θα το δούμε για την επόμενη πιλοτική σεζόν.

Αναφερόμενος σε ένα από τα επεισόδια που θα δούμε, είπε ότι το παρόν καστ θα ερμηνεύσει τους γονιούς τους. Αυτό θα γίνει στο τέταρτο επεισόδιο και θα έχει το τίτλο The Midnight Club, και θα είναι το πιο κοντινό που θα φτάσει ποτέ η σειρά στο The Breakfast Club. Επίσης θα υπάρξει και επεισόδιο με γάμο με το μοναδικό στυλ που έχει η σειρά.

Ο Mark Consuelos θα επιστρέψει ως Hiram Lodge, ο Archie θα περάσει από δίκη ενώ η Hermione θα σταθεί στο πλευρό του άντρα της. Ο The Black Hood θα είναι  πάντα εκεί να καραδοκεί και ο Jughead και η Betty παραμένουν σταθερή αξία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου