Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Το Power Rangers 2 είναι στα σκαριά


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hasbro, Brian Goldner πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως η εταιρεία σε συνεργασία με κάποιο κινηματογραφικό στούντιο (κατά πάσα πιθανότητα με την Paramount Pictures) θα ετοιμάσουν το sequel του Power Rangers.

Η σύνοψη του Power Rangers είναι η εξής:
Πέντε γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν τυχαία ότι η μικρή πόλη που μένουν, η Έιντζελ Γκρόουβ, πρόκειται να καταστραφεί από μία επικείμενη επίθεση εξωγήινων. Οι ήρωές μας σύντομα αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να αποκτήσουν υπερδυνάμεις προκειμένου να σώσουν, όχι μόνο την πόλη τους, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Προκειμένου όμως να πετύχουν τον σκοπό τους, πρέπει πρώτα να υπερνικήσουν τα καθημερινά προβλήματά τους και να δημιουργήσουν τους Power Rangers, πριν να είναι πολύ αργά.
Το Power Rangers έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου του 2017 από την Odeon και με προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια δολάρια έχει κάνει εισπράξεις της τάξεως των 142.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Το καστ αποτελούσαν οι Dacre Montgomery, Becky G, Ludi Lin, Naomi Scott, RJ Cyler, Elizabeth Banks, Bill Hader και Bryan Cranston. Ο Dean Israelite σκηνοθέτησε από σενάριο του John Gatins.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου