Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Dave Filoni μιλάει για το Star Wars: The Clone Wars


Με το Star Wars να συνεχίζει ασταμάτητα την παρουσία του στη μικρή οθόνη, έχοντας ήδη το φθινόπωρο μια νέα τηλεοπτική σειρά, την live action σειρά για το 2019 αλλά και το Star Wars: The Clone Wars να επιστρέφει με νέα σεζόν, το μέλλον μοιάζει να είναι σίγουρα σε ένα σύμπαν πολύ μακριά. 

Ο Dave Filoni, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις απόλυτα επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, μίλησε πρόσφατα στο CinemaBlend για το πώς το Rebels θα επηρεάσει το Clone Wars. Ένα από τα πράγματα είναι το γεγονός ότι για να γράψουν κάποιους χαρακτήρες από τη μια περίοδο στην άλλη, κτίζουν όλη του την ιστορία της άρα ήδη γνωρίζουν ακριβώς την ιστορία μερικών χαρακτήρων. Τώρα όμως θα πρέπει να πάρει τις ενέργειες των Ahsoka και Rex, και να δει πως μπορεί να επηρεαστεί το παρελθόν τους για ορθότητα των χαρακτήρων. Φυσικά αναμένεται να τα καταφέρει αφού απέδειξε έμπρακτα ότι είναι από τους καλύτερους σε αυτό το σύμπαν.

Μιλώντας για το γεγονός ότι κάποιοι αρχικά δεν ήθελαν το Rebels λόγω του ότι κόπηκε το Clone Wars, δήλωσε ότι είχε συχνή επικοινωνία μαζί τους και ότι στην τελική αγάπησαν την νέα σειρά αφού κράτησαν αρκετά στοιχεία του Clone Wars. Το Star Wars: The Clone Wars θα επιστρέψει για 12 επεισόδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου