Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Black Mask θα είναι ο βασικός αντίπαλος στο Birds of Prey


Ο Black Mask θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής στο Birds of Prey, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TheWrap. Τα μέλης της ομάδας θα είναι οι Black Canary, Huntress, Cassandra Cain,  Renee Montoya και Harley Quinn. Τα γυρίσματα της ταινίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019.

Στα κόμικς ο Black Mask είναι αρχηγός μια συμμορίας του υποκόσμου της Gotham που έχει εμμονή με τις μάσκες. Γεννήθηκε ως Roman Sionis και κληρονόμησε από τους γονείς τους μια μεγάλη περιουσία και την εταιρεία "Janus Cosmetics" όταν εκείνοι πέθαναν μυστηριωδώς σε μια πυρκαγιά. Όταν χρεοκόπησε ο Bruce Wayne αγόρασε την εταιρεία του αλλά ο Sionis ένιωθε μίσος για τον Wayne καθώς θεώρησε ότι του έκλεψε την κληρονομιά του. Στην συνέχεια έφτιαξε μια μαύρη μάσκα από το φέρετρο του πατέρα του, η οποία αργότερα έγινε ένα με την σάρκα του, και σκότωσε αρκετούς υπαλλήλους του Bruce Wayne κάτι που τον έφερε αντιμέτωπο με τον Batman. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Doug Moench και Tom Mandrake και έκανε την πρώτη του συμμετοχή του στο 386ο τεύχος του Batman τον Αύγουστο του 1985.

Η Cathy Yan έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και η Christina Hodson έχει γράψει ένα από τα προσχέδια σεναρίου. Η Margot Robbie έχει κλείσει να πρωταγωνιστήσει και θα έχει χρέη παραγωγού στο φιλμ μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου