Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η Monica Owusu-Breen απαντάει στις αντιδράσεις για το reboot του Buffy the Vampire Slayer


Η Monica Owusu-Breen, σεναριογράφος, ειδικός παραγωγός και showrunner για το reboot που ετοιμάζεται για την κλασική σειρά της δεκαετίας του '90, Buffy the Vampire Slayer, αποφάσισε να απαντήσει στις αντιδράσεις του κοινού.

Το κοινό γενικά δεν ενθουσιάστηκε με την ανακοίνωση ότι η πρωταγωνίστρια θα είναι αφρο-αμερικανίδα, αλλά η Owusu-Breen, άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον θα αλλάξει εντελώς ο πρωταγωνιστής. Όπως είπε, άλλοι είχαν το Star Wars αλλά για την ίδια το Buffy the Vampire Slayer ήταν το Star Wars και στις επτά σεζόν που προβλήθηκε η σειρά, μεγάλωσε μαζί της και την αγάπησε.

Υπάρχει μόνο μια Buffy. Ένας Xander, μια Willow, Giles, Cordelia, Oz, Tara, Kendra, Faith, Spike, Angel, δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Και οι ιστορίες του Whedon δεν μπορούν να αντιγραφούν, αλλά τώρα 20 χρόνια μετά, ο κόσμος είναι πιο τρομακτικός, και ίσως είναι καιρός να δούμε μια νέα φονέα βρικολάκων. Το reboot ανακοινώθηκε από την Fox 21 TV Studios και ο Joss Whedon θα επιστρέψει ως ειδικός παραγωγός για την σειρά ενώ το πλάνο είναι να βρουν καλωδιακό κανάλι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου