Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Single player trailer για το Star Wars Battlefront II

 
Η EA Games έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα το single-player τρέιλερ του επερχόμενου ηλεκτρονικού παιχνιδιού, Star Wars Battlefront II το οποίο είναι συνέχεια του reboot του Star Wars Battlefront.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Σε έναν μακρινό γαλαξία, η περιπέτεια συνεχίζεται! Το Star Wars Battlefront II είναι η «γέφυρα» μεταξύ των Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars Episode VII: The Force Awakens! Ακολουθώντας την Iden, μια υψηλόβαθμη Imperial Officer, ζεις τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή τού Death Star, έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από ένα κινηματογραφικό Campaign που συνδυάζει μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος! Έπειτα, φτιάξε τον δικό σου θρύλο στο ανανεωμένο Multiplayer, όπου θα πολεμήσεις σε τοποθεσίες από κάθε ταινία Star Wars, από την παλαιότερη έως την νεότερη, προσαρμόζοντας τις ικανότητες και την εμφάνιση του στρατιώτη σου ή χειριζόμενος κλασικούς ήρωες όπως Darth Maul, Kylo Ren, Han Solo, Rey, Yoda και άλλους! Επικές διαστημικές μάχες με έως 24 παίκτες και 40 ΑΙ μαχητικά σκάφη, αλλά και τεραστίων διαστάσεων μάχες με 40 παίκτες στο έδαφος, σε περιμένουν!
Υπεθυμίζουμε πως το ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2017, την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, για Playstation 4, Xbox One και υπολογιστές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου