Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Το Lone Wolf and Cub έχει σεναριογράφο


Η Paramount Pictures έβαλε ξανά σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης την live-action κινηματογραφική μεταφορά του Ιαπωνικού manga "Lone Wolf and Cub" και προσέλαβε τον γνωστό από το Seven, Andrew Kevin Walker να γράψει το σενάριο της ταινίας.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter το στούντιο έχει τα δικαιώματα του Lone Wolf and Cub στην κατοχή του από το 2003 και στο παρελθόν προσπάθησε πολλές φορές ανεπιτυχώς να ετοιμάσει το πρότζεκτ ενώ σε κάποια περίοδο είχε κλείσει τον Darren Aronofsky ως σκηνοθέτη. Ο Justin Lin (Fast & Furious, Star Trek Beyond) έχει κλείσει να έχει χρέη παραγωγού και ενδιαφέρεται να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας. Η υπόθεση του manga ακολουθεί τον Itto Ogami που είναι εκτελεστής του Shogun και βρίσκει τον εαυτό του σε μια ατελείωτη αναζήτηση για εκδίκηση μετά την δολοφονία της οικογένειάς του από την οποία γλίτωσε ο μικρότερος γιος του. Πατέρας και γιος συνεργάζονται για να βρουν τους δολοφόνους της οικογένεια τους, με τον νεαρό Daigoro καθώς μεγαλώνει να εκπαιδεύεται ως ατρόμητος πολεμιστής.

Ο Kazuo Koike έχει γράψει το σενάριο και ο Goseki Kojima έχει κάνει την εικονογράφηση του Lone Wolf and Cub. Κυκλοφόρησε το 1970 με την ιστορία να ολοκληρώνεται σε 28 τόμους. Ο Andrew Kevin Walker για την περσινή χρονιά είχε ως σεναριογράφος και παραγωγός την ταινία κινουμένων σχεδίων Nerdland. Τις φωνές τους χάρισαν οι Paul Rudd, Patton Oswalt, Hannibal Buress, Kate Micucci και Riki Lindhome. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη είχε κάτσει ο  Chris Prynoski.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου