Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Καινούργιο logo για το Avengers: Infinity War


Το πρελούδιο κόμικ του Avengers: Infinity War αποκάλυψε το νέο λογότυπο της ταινίας, το οποίο μοιάζει αρκετά με το παλιό. Παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα δούμε το πρώτο τρέιλερ του έργου, με τον Kevin Feige να ανέφερε στον Erik Davis του Fandango πως θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που είναι πολύ μεγαλύτερες για να τις χειριστεί κάποιος ήρωας μόνος του, ένας νέος κίνδυνος προέκυψε από τις κοσμικές σκιές: ο Thanos. Ένας κακόφημος διαγαλαξιακός τύραννος, ο οποίος έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και τις έξι Πέτρες του Απείρου, τεχνουργήματα αδιανόητης δύναμης, και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει την διαστρεμμένη θέληση του σε όλη την πραγματικότητα. Όλα όσα οι Εκδικητές έχουν αγωνιστεί οδηγούν σ' αυτή την στιγμή, όπου η μοίρα της Γης και η ίδια ύπαρξης της πότε δεν ήταν πιο αβέβαιη.
Το Avengers: Infinity War είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 4 Μαΐου του 2018. Οι Anthony Russo και Joe Russo θα σκηνοθετήσουν από σενάριο των Stephen McFeely και Christopher Markus. Στο καστ βρίσκονται οι Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle, Peter Dinklage και Isabella Amara.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου