Μετά από τις διάφορες φήμες ότι η DC Comics θέλει να δώσει τηλεοπτική σειρά με βάση το κορυφαίο graphic novel όλων των εποχών, Watchmen, το οποίο είχε ήδη κινηματογραφική μεταφορά, το ΗΒΟ ήταν το πρώτο κανάλι που είχε ακουστεί για να το αναλάβει.
Και τώρα από ότι φαίνεται ο γνωστός από το The Leftovers και το Lost, Damon Lindelof, βρίσκεται σε συζητήσεις για να ετοιμάσει την πιθανή σειρά. Όλες οι συζητήσεις φαίνεται να βρίσκονται στα πολύ αρχικά στάδια και οι HBO και Warner Bros. Television δεν επιβεβαιώνουν κάτι. Ο Lindelof είχε δηλώσει ότι διάβασε το comic την δεκαετία του ’80 και μέχρι σήμερα επηρεάζει τις δημιουργίες του ενώ έδωσε και τις καλύτερες κριτικές για την ταινία του Zack Snyder αποκαλώντας την ως την πιο πιστή μεταφορά που θα μπορούσε ποτέ να δοθεί. Ο Snyder φαίνεται να έχει αποχωρήσει.
Το Watchmen που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986 με δημιουργό τον Alan Moore, και τους Dave Gibbons και John Higgins στο σχέδιο, ανήκει στα 100 καλύτερα βιβλία όλων των εποχών σύμφωνα με το περιοδικό Τime. Η κινηματογραφική μεταφορά του 2009 είχε τους Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Carla Gugino, Jeffrey Dean Morgan και Patrick Wilson στο καστ και μάζεψε 185 εκατομμύρια με κόστος 130 εκατομμυρίων.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου